Standardpakken

Vi har skabt
et nøglefærdigt
kvalitetshus

Hele konceptet er bygget op omkring en standardpakke, hvor I får en unikt og lækkert hus alt inklusive. Vi har valgt kvalitetsprodukter med fokus på æstetik og holdbarhed hele vejen igennem.

Der medfølger

Lofter og vægge

Hvide Troldtekt akustik lofter

Alle lofter beklædes med hvide Troldtekt akustik plader type extrem fin. Fordelen ved Troldtekt er forbedret akustik, sundt indeklime, effektiv brandsikring og dokumenteret bæredygtigt.

Glasfilt på alle indvendige vægge

Alle vægge beklædes indvendigt med glasfilt. Filten skaber en glat og ensartet overflade som fremstår elegant og stilren. Desuden beskytter filten væggen mod revnedannelse.

LED spot

Der medfølger et antal LED spot til indbygning i loftet. Se under hvert hus hvor mange der er med i prisen. Overvej at få koblet en lysdæmper derpå, så du kan skifte mellem arbejdslys og hyggebelysning. LED belysning er en meget billig lyskilde. Ønsker du flere LED-spot er det muligt at tilkøbe.

Ekstra stikkontakt

Der medfølger el-installationer efter gældende regler. Inden vi går i gang med at bygge, bør I overveje ekstra stikkontakter i stuen til dine lamper, samt ekstra kontakter så du let kan nå huset rundt med støvsugeren og selvfølgelig i køkkenet til alle dine husholdningsmaskiner.

Der medfølger

HTH Inventar

HTH Køkken

Model Mono er et køkken med hvide lakerede låger med påmonteret gribekant i stål. Det er et slidstærkt køkken – der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Bordpladen er en slidstærk laminatplade med undersænket vask.

HTH bad

Model Mono går igen på badeværelset med de hvidlakerede skuffeskabe med påmonteret gribekant i stål. Bordpladen er en stenplade med vask, som fås i hvid, sort eller grå.

HTH bryggers

Model Mono monteres også i bryggerset. Hvidlakerede skabe med påmonteret gribekant i stål. Bordpladen er af slidstærkt laminat med vask, som fås i hvid, sort eller grå.

HTH skabe

Alle skabe i huset er klassiske hvide HTH-skabe monteret på sokkel. Vi monterer samme grebstype som i de øvrige rum således der er sammenhæng.

Der medfølger

Sanitet

Sanitetspakke blank

Som standard får I en sanitetspakke i blank fra Hansgrohe. I får:
✓ Talis E 1-grebs håndvaskearmatur i blank
✓ Focus M41 1-grebs køkkenarmatur i blank
✓ Raindance Select S showerpipe 240 i blank

Unidrain

Der medfølger Unidrain linjeafløb i brusenicher. Unidrains gulvafløb er en elegant og funktionel løsning.

Væghængt toilet

Der medfølger Ifö væghængte toiletter. Et toilet der svæver over gulvet, skaber en perfekt harmoni i badeværelset – og så er det ovenikøbet nemt at holde rent.

Der medfølger

Hvidevarer – Siemens standard pakken:

Siemens IQ300 vaskemaskine

7 kg vaskemaskine med kulbørstefri iQdrive-motor og 10 års motorgaranti. Energivenlig og stille motorteknologi. Viser alle relevante informationer tydeligt, LED displayet er nemt at betjene med touch-tasterne.

Siemens IQ300 tørretumbler

7 kg iSensoric varmepumpetumbler med energieffektivitetsklasse A+. Tørrer meget effektivt. Sensorstyret autoDry-teknik forhindrer at tøjet krymper under tørringen.

Siemens IQ300 opvaskemaskine

Opvaskemaskine der projekterer status på gulvet, kan tilsluttes Wi-Fi og betjenes via smartphone eller stemmekontrol. Med varioSpeed plus on demand – for en op til tre gange hurtigere opvask.

Siemens iQ300 indbygningsovn

Fremskynd madlavning med hurtig opvarmning. Ovnen har activeClean® som er en pyrolytisk selvrens der forvandler snavs til aske, som derefter nemt kan tørres af med en klud.

Siemens IQ100 køl og frys

Integrerbart køle-/fryseskab med lowFrost for mindre afrimning. Sikrer ensartet nedkøling på alle niveauer – autoAirflow-system. Energiklasse A+.

Siemens iQ100 induktionskogeplade

Induktionskogeplade med innovative funktioner, hvilket gør madlavningen yderst fleksibel i alle situationer. 60 cm bred og fire zoner.

Silverline SL3422 emhætte

Lydsvag emhætte med tre hastigheder, diode display og indbygget lys. Fingertouch betjening.

Der medfølger

Udvendig:

Noprdlux Nene – udendørslampe

Der medfølger to styk væglampe til udendørs brug udført i lakeret metal. Lampen giver et flot nedadrettet lys og er blandt andet ideel til indkørsel eller ved hovedindgangen. Leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid.

Udendørs frostsikret vandhane

Vi installerer én Mora frostsikker gårdposteventil med en selvdrænende og frostsikker konstruktion. Rart at have ved indkørsel når der skal vaskes bil eller cykel.

Udendørs stikkontakt

Der medfølger én udvendig stikkontakt. Det er rart med strøm udendørs. For eksempel i garagen når bilen skal støvsuges eller ved terrassen så man kan tilkoble en el-grill. Overvej også om der skal være en kontakt du kan benytte til dine haveredskaber.

Belægningssten 40×40 cm

Vi lægger 100 ㎡ belægningssten i indkørsel, gårdhave og terrasse. En klassisk betonsten på 40x40x5 cm.