Første spadestik

Lokale investorer bag nyt byggeprojekt

Mere end 18.000 kvadratmeter velbeliggende byggejord med udsigt til bynære Søndersø blev sat til salg af Viborg Kommune i slutningen af 2020. Dét var et stykke jord, en gruppe lokale investorer havde et godt øje til.

-Viborg er en by i positiv udvikling. Vi oplever stor interesse for at bygge og bo i byen, og der skulle heller ikke gå mange kopper god Peter Larsen Kaffe til, før der blev nikket samtykkende rundt om bordet. Nu glæder vi os bare til for alvor at tage hul på hele byggeprocessen omkring Hyacinten, fortæller Jesper Thybo, der sammen med makkeren Jesper Lauridsen er blandt de lokale investorer og en del af MK Huse, som skal stå for hele entreprisen, der forventes delvist indflytningsklar ved juletid i 2021.

De lokale investorer tæller foruden førnævnte også bl.a. Claus Bertelsen samt finansieringsselskabet Vexa.

-Vi har store forventninger til Arnbjerg-området qua den ambitiøse måde, man har tænkt byudvikling på. Kombinationen af rekreative områder, offentlige institutioner og gode indkøbsmuligheder, spændende byggerier og naturen lige uden for døren er helt unik og med bæredygtighed som en central fællesnævner. Det er yderst positivt, at både kommune og de nuværende boligejerne i Arnbjerg i den grad har været visionære, pointerer Claus Bertelsen, som de fleste forbinder med kaffen, vi drikker i Viborg.

Hele salgsdelen varetager Nybolig Viborg, og går du med overvejelser om at bo midt i naturen med Søndersø som nærmeste nabo, så vent ikke alt for længe med at banke på hos Nybolig, da forhåndsinteressen har været stor. Nybolig sidder klar til at svare på alle jeres spørgsmål, og skulle der være brug for gode råd omkring økonomien, så kan I med sikkerhed få al den hjælp, I behøver hos Morten Nielsen og kompagni hos Vexa, der blandt andet tilbyder fordelagtig finansiering til privatpersoner.

Første symbolske spadestik er taget, og meget snart rykker de store entreprenørmaskiner ind på grunden. Om blot et års tid vil der være liv og glade dage på Hyacintens villavej.


Udgivet

i

,

af

Tags: