Hyacinten Arnbjerg Viborg

37 nye rækkehuse opføres tæt ved Søndersø

I løbet af 2021 bliver det muligt at købe og flytte ind i et af de nye rækkehuse i projekt Hyacinten, som en række lokale investorer starter opførelsen af allerede den 10. februar. Det er Nybolig Viborg, som står for salget.

Drømmer du om at blive den glade ejer af et nyt og moderne rækkehus i Viborg, skal du ikke vente så meget længere. Allerede fra onsdag den 10. februar kan du nemlig købe et rækkehus i det nye store projekt Hyacinten, som efter planen vil stå færdigt i slutningen af 2021 – de første boliger dog allerede med indflytning efter sommerferien 2021.

De 37 rækkehuse, som kommer til at blive opført ved Søndersø med udsigt over Viborg, er blevet til i samarbejde med en række lokale investorer, og det er Nybolig Viborg, der kommer til at stå for salget. Første spadestik finder sted den 10. februar.

-Det er ikke hver dag, at man får muligheden for at blive ejer af et rækkehus i Viborg i et projekt af denne størrelse og kvalitet. Og som ejendomsmægler er det heller ikke hver dag, man får mulighed for at udbyde den slags projekter, så det er vi selvfølgelig stolte over, siger Anders Varming, der er indehaver af Nybolig Viborg.

Projekt Hyacinten rummer rækkehuse fra 100 til 140 kvadratmeter til priser fra 2,2 til 3.7 mio. kr. og allerede fra den 10. februar kan man via projektets hjemmeside og Facebook-side se boligerne og deres detaljer.

-Vi har allerede fået flere henvendelser fra interesserede købere, der ønsker at blive ejere af et rækkehus på Hyacinten, og vi vurderer, at der kan blive rift om boligerne, når de bliver udbudt, siger Anders Varming.

Han glæder sig over, at det er lykkedes lokale investorer at etablere et projekt af denne kaliber.

-Viborg er en by i positiv udvikling, hvor der er plads til flere nye boliger, og med Hyacinten bliver der bygget moderne boliger med en unik beliggenhed, som vi er sikre på vil blive ret populære at bo i. Vil man vide mere om projektet, kan man tage fat i os allerede nu i forretningen for mere information, siger Anders Varming.


Udgivet

i

af

Tags: